Mijn schouders eronder zetten, mijn buik ergens vol van hebben, veel op mijn nek dragen, op mijn tenen lopen,  mijn kiezen op elkaar zetten, me groot maken, me klein houden, op eigen benen staan, opgelucht zijn, me benauwd voelen..

er zijn veel uitspraken waarin we het lichaam gebruiken als verwijzing naar hoe we ons voelen. De verhouding die je hebt met de buitenwereld, bepaalt hoe je denkt, voelt en hoe je lichaam daarop reageert.

Je lichaam geeft daarmee prachtig aan wat er in je om gaat. Deze boodschapper wordt regelmatig niet herkend, ondergewaardeerd of serieus genomen. Wat we voelen maken we vaak ondergeschikt aan wat we denken.

Leren om bewust met je aandacht bij je lichaam te zijn en bij de gevoelens die zich aandienen te blijven kan inzicht geven en energie weer vrijmaken. Dit kan je hele houding veranderen, zowel fysiek als mentaal.

Het is al jaren mijn grote passie om op deze manier met mensen te werken, ik ontmoet je graag in mijn praktijk !