Ik ben Gerard Mintjes, 45 jaar. Ik ben lange tijd met hart en ziel werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg met kinderen, jongeren en volwassenen.

Het werken met mensen heeft me altijd geboeid.  Wat begon met ‘zorgen voor’  verandert meer in begeleiding en coaching. Mijn eigen proces stroomt hierin altijd mee. Ik leer van anderen en dat maakt het werk zo boeiend voor mij.

In 2001 ben ik begonnen met masseren. Daarnaast heb ik me van jongs af aan geïnteresseerd en verdiept in o.a meditatie, non-dualiteit, zelfonderzoek, Rebalancing®, haptonomie en yoga.

In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing® afgerond. Rebalancing geeft me inspiratie en brengt me steeds meer  in contact met mezelf. Het heeft me inzicht gegeven in zowel mijn eigen proces als in de processen van een ander. Ik werk daardoor ook ervaringsgericht.

Ik heb mijn praktijk aan huis gevestigd aan de rand van het centrum van Leeuwarden.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je me mailen of bellen.

 

Gerard Mintjes

Groningerstraat 19

8922 AR Leeuwarden

tel: 058-7009779

info@rebalancingleeuwarden.nl

kvk: 52508153

BTW: 109155178B01

Lid van het NIBIG: (Nederlands Instituut Bevordering Integrale Gezondheidszorg)

Klacht en tuchtregistratie: geregistreerd bij de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten geschillen zorg)

Privacy: ik bewaar je mails en telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je hier alsnog bezwaar tegen hebben dan haal ik je uit het mailing bestand.

Daarnaast ben ik wettelijk verplicht om intakeformulieren en behandelingsplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens. Deze gegevens houd ik geheim en bewaar ik zorgvuldig en vergrendelt.