ademcirkels vanaf september 2023

Om mezelf verder te ontwikkelen als ademcoach ga ik vanaf september weer twee keer in de maand op maandagavond ademcirkels geven voor maximaal 5 personen (en minimaal 2 personen).

Een ademcirkel is een ademsessie die je doet in een groep(je). In een ademsessie adem je zonder pauzes, dus circulair, met de nadruk op de inademing. De pauze tussen de in en uitademing laat je zoveel mogelijk achterwege. Hierdoor neemt je lichaam veel zuurstof op en komt er meer gevoel in je lijf. Je ademt letterlijk meer energie door je lichaam. Hierdoor neemt gevoel toe en kan vastgehouden spanning vrijkomen.

Mijn ervaring met verbonden ademen is dat het veel ruimte geeft in mijn lichaam, in mijn voelen en denken. Na een ademsessie voel ik letterlijk meer lucht en meer ruimte. Er zijn sensaties voelbaar als tintelingen, soms verkrampingen, het loslaten daarvan – en een diepe ontspanning. In de relaxfase is er integratie van inzichten en opgedane ervaring en diepe ontspanning. Mijn ervaring in een ademcirkel is dat de energie van de groep mijn proces ondersteund en verder uitnodigt.

Ik nodig je uit om het te komen ervaren!

De ademcirkel is onder mijn begeleiding, waarbij ik gebruik maak van aanraking om de ademhaling verder te openen en te ondersteunen. Muziek ondersteund het proces en het ademritme. Na het actieve ademgedeelte is er een relaxfase om diep te ontspannen en te integreren.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keer een ademsessie ervaren? Laat me weten: info@rebalancingleeuwarden.nl

Data:

 

volgt nog

 

Kosten: naar Dana (dat betekent ‘geef wat jij ervoor wilt geven’, dus een vrije bijdrage)