ademcirkels in Leeuwarden ’24

Elke maand geef ik weer ademcirkels voor maximaal 10 personen (en minimaal 4 personen). Locatie; voeljegoedcentrum Leeuwarden, fonteinland 7, eerste verdieping.

De avonden beginnen om 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 u).

Meenemen; een yogamatje, kleedje, flesje water en gemakkelijke kleding zoals een joggingbroek.

Kosten: naar Dana (dat betekent ‘geef wat jij ervoor wilt geven’, dus een vrije bijdrage)

In een ademsessie adem je zonder pauzes, met de nadruk op de inademing. Hierdoor neemt je lichaam veel zuurstof op en komt er meer intensiteit en gevoel in je lijf. Je ademt letterlijk meer energie door je lichaam. Dat wat er is aan spanning of onderspanning in je lijf, wordt meer voelbaar.

Het werkt vaak heel mooi als je in je ademsessie een intentie meeneemt. die je als het ware bekrachtigd in het ademen. Een intentie kan bijvoorbeeld zijn; ‘ik wil meer voelen’, of ik ‘wil meer in contact komen met mijn kracht’. Als je de toenemende energie die voelbaar wordt in je lijf koppelt aan jouw intentie kan dit heel krachtig werken.

Mijn ervaring met verbonden ademen is dat ik na een ademsessie letterlijk meer lucht en meer ruimte voel in mezelf. Tijdens het ademen zijn sensaties voelbaar als tintelingen, soms verkrampingen, het loslaten daarvan – en een diepe ontspanning. In de relaxfase is er integratie van inzichten en opgedane ervaring.

De ademcirkel is onder mijn begeleiding, waarbij ik gebruik maak van aanraking om de ademhaling te verdiepen en te ondersteunen. Muziek ondersteund het proces en het ademritme. Na het actieve ademgedeelte is er een relaxfase om diep te ontspannen en te integreren.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keer een ademsessie ervaren? Laat me weten: info@rebalancingleeuwarden.nl

Data voor 2024:

15 januari

12 februari

18 maart

15 april

13 mei

10 juni