Ik ben Gerard Mintjes, 48 jaar geleden ben ik geboren in Groningen, maar ik woon mijn hele leven in Friesland. 

In 2001 ben ik begonnen met masseren. Voor mij was dit de eerste stap in het leren voelen wat er in mezelf leeft. Vervolgens heb ik dit in de loop van de jaren verdiept door Rebalancing®, non-dualiteit, Zijnsoriëntatie, hooggevoeligheid, haptonomie en yoga.

Ik heb lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg met kinderen, jongeren en volwassenen. Momenteel werk ik naast mijn praktijk als zorgverlener.

In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing® afgerond. Dit gaf me veel inspiratie en bracht me meer in contact met mezelf. Ik houdt van verdieping maar ook van eenvoud en spontaniteit. Ik werk ervaringsgericht. Momenteel ben ik padloper en leerling bij Michael Steinau, leraar Zijnsoriëntatie.

Ik heb mijn praktijk aan huis gevestigd aan de rand van het centrum van Leeuwarden.

Afspraken zijn mogelijk op:

maandag en dinsdag tussen 9.00 en 18.30 uur

woensdag tussen 13.00 uur en 18.30 uur

vrijdag tussen 13.00 u en 16.00 uur

Wanneer het overdag niet mogelijk voor je is om te plannen dan is een afspraak in de avond mogelijk op dinsdag- of woensdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur (tegen een iets hoger tarief).

Gerard Mintjes

Groningerstraat 19

8922 AR Leeuwarden

tel: 058-7009779

info@rebalancingleeuwarden.nl

kvk: 52508153

BTW: 109155178B01

Lid van het NIBIG: (Nederlands Instituut Bevordering Integrale Gezondheidszorg)

Klacht en tuchtregistratie: geregistreerd bij de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten geschillen zorg)

Privacy: ik bewaar je mails en telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je hier alsnog bezwaar tegen hebben dan haal ik je uit het mailing bestand.

Daarnaast ben ik wettelijk verplicht om intakeformulieren en behandelingsplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens. Deze gegevens houd ik geheim en bewaar ik zorgvuldig en vergrendelt.