workshops voor masseurs

Vanaf januari 2109 geef ik eens in de maand workshops voor masseurs en andere mensen die ‘hands on’ werken.

Zelf heb ik veel ervaring met masseren in verschillende sauna s en in eigen praktijk. Hier heb ik ervaren dat masseren soms ‘hard werken’ kan zijn. Door rebalancing heb ik veel geleerd over mijn eigen houding en de benadering naar de cliënt. Mijn visie is; ‘wanneer ik helemaal bij mezelf kan zijn, kan ik de ander ook bij zichzelf laten zijn’.

Ben je masseur of werk je op een andere manier met mensen en aanraking, dan zijn de workshops een mooie verdieping op je werk.

Onderwerpen die in de workshops  behandelt worden:

hoe kun je masseren zonder jezelf te veel te belasten

hoe kun je je eigen houding aanpassen zodat je niet teveel belast word

hoe werk je met klachten, zonder deze op te moeten lossen

hoe kan ik dichtbij komen en ook bij mezelf blijven

omgaan met spanning en ontspanning

 

de eerstvolgende workshop is op zaterdag 16 februari, lees hier meer:

https://www.facebook.com/events/270969566932090/