Aangenaam. Ik ben Gerard Mintjes, 51 jaar en woon sinds 2021 in Burgum. 

In 2001 ben ik begonnen met masseren. Rond die tijd gebeurde er veel in mijn leven, ik werd me meer bewust dat ik een sensitief mens was en kreeg interesse in zelfontwikkeling door yoga, psychologie en spiritualiteit. In de loop van de jaren heb ik dit verdiept door o.a rebalancing®, non-dualiteit en Zijnsoriëntatie. Momenteel ben ik padloper en leerling bij Michael Steinau, leraar Zijnsoriëntatie. Daarnaast ben ik ademcoach.

Ik heb lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg met kinderen, jongeren en volwassenen. Naast rebalancingsessies geven werk ik parttime als zorgverlener.

In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing® afgerond. In de loop der jaren heb ik mijn eigen vorm van werken ontwikkeld, waarbij ik ervaringsgericht en intuïtief werk.

Mijn praktijk aan is gevestigd  in het voeljegoedcentrum in Leeuwarden. Hier geef ik op maandag, dinsdag , woensdag, donderdag sessies.

Het adres van het Voel Je Goed centrum is

Fonteinland 7
8913 CZ Leeuwarden

Mijn praktijk is op de eerste verdieping, lokaal 7 (het was voorheen een schoolgebouw)

Afspraken zijn mogelijk op:

maandag en dinsdag tussen 9.00 en 18.00 uur

woensdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur

donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

Wanneer het overdag niet mogelijk voor je is om te plannen dan is een afspraak in de avond mogelijk op maandag, dinsdag- of woensdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur (tegen een iets hoger tarief).

 

tel: 058-7009779

info@rebalancingleeuwarden.nl

kvk: 52508153

BTW: 109155178B01

Lid van het NIBIG: (Nederlands Instituut Bevordering Integrale Gezondheidszorg)

Klacht en tuchtregistratie: geregistreerd bij de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten geschillen zorg)

Privacy: ik bewaar je mails en telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je hier alsnog bezwaar tegen hebben dan haal ik je uit het mailing bestand.

Daarnaast ben ik wettelijk verplicht om intakeformulieren en behandelingsplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens. Deze gegevens houd ik geheim en bewaar ik zorgvuldig en vergrendelt.