Aangenaam. Ik ben Gerard Mintjes, 49 jaar en woon sinds 2021 in Burgum. Daarvoor woonde ik 14 jaar in Leeuwarden. 

In 2001 ben ik begonnen met masseren. Rond die tijd gebeurde er veel in mijn leven, ik werd me meer bewust dat ik een gevoelig mens was en kreeg interesse in yoga, psychologie en spiritualiteit. In de loop van de jaren heb ik dit verdiept door o.a rebalancing®, non-dualiteit en Zijnsoriëntatie. Momenteel ben ik padloper en leerling bij Michael Steinau, leraar Zijnsoriëntatie. Daarnaast volg ik een opleiding tot ademcoach (verbonden ademhaling)

Ik heb lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg met kinderen, jongeren en volwassenen. Naast rebalancingsessies geven werk ik parttime als zorgverlener.

In mei 2015 heb ik de opleiding Rebalancing® afgerond. In de loop der jaren heb ik mijn eigen vorm van werken ontwikkeld, waarbij ik ervaringsgericht en intuïtief werk.

Mijn praktijk aan is gevestigd op de Cronjéstraat 20 in Leeuwarden. Hier huur ik een fijne en rustige ruimte waar ik op maandag, dinsdag en woensdag sessies geef. Op vrijdag gebruik ik een praktijkruimte in Groningen.

Afspraken zijn mogelijk op:

maandag en dinsdag tussen 9.00 en 19.00 uur

woensdag tussen 9.00 uur en 14.00 uur

vrijdag tussen 11.00 u en 18.00 uur (in Groningen)

Wanneer het overdag niet mogelijk voor je is om te plannen dan is een afspraak in de avond mogelijk op dinsdag- of woensdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur (tegen een iets hoger tarief).

Gerard Mintjes

Molenweg 16

9251 EE Burgum

praktijkadres Leeuwarden:

Cronjéstraat 20

tel: 058-7009779

info@rebalancingleeuwarden.nl

kvk: 52508153

BTW: 109155178B01

Lid van het NIBIG: (Nederlands Instituut Bevordering Integrale Gezondheidszorg)

Klacht en tuchtregistratie: geregistreerd bij de WKKGZ (Wet kwaliteit klachten geschillen zorg)

Privacy: ik bewaar je mails en telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je hier alsnog bezwaar tegen hebben dan haal ik je uit het mailing bestand.

Daarnaast ben ik wettelijk verplicht om intakeformulieren en behandelingsplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens. Deze gegevens houd ik geheim en bewaar ik zorgvuldig en vergrendelt.