Ervaringen van cliënten :

 

 

“Mijn ervaring is dat er op een integere wijze aandacht wordt gegeven aan alles wat zich tijdens de sessie aan emoties en gevoelens aan dient. Het mag er zijn en het mag gevoeld worden en vanuit een veilige setting kon ik mijn gevoelens en emoties accepteren. Daardoor ontstond bij mij een gevoel van heling tussen lichaam en geest. Ik wil je bedanken, ik heb mijn kracht en levensenergie weer in mij en dat voelt zo goed. Hierdoor ben ik niet meer besluiteloos en gaat alles weer stromen. Ik ben terug bij mezelf!”

Trijnie
————————————————————————————

“Ik weet hoe eng het kan zijn om je kwetsbaar op te stellen hoe eng het is om te leren  voelen en alles er te laten zijn wat er is. Bij Gerard  was ik erg gesloten in het begin,

toen ik voor het eerst de Rebalancing sessie deed kwam er veel verdriet los en vooral in mijn buik en hart gebied. Ik werd weer aangeraakt op een zachte veilige manier  van een harde houding naar een zachtere houding wat ik heel eng vond, maskers vielen af  boosheid verdriet blijheid alles viel af! wat ook een onveilig gevoel in mij  gaf!
door dat Gerard  naar mij luistert voel ik de veiligheid dat ik er mag zijn
Ik kan veel beter mijn eigen weg gaan en doe steeds meer mijn eigen dingen,
soms is er nog een weer stand in mij als ik  iets eng vind of nieuw is
wil ik het liefst in mij zelf verdwijnen
ik weet nu: het gevoel blijft .. dus probeer
ik er bij te blijven en er na te luisteren de ene keer lukt het beter dan de andere keer maar ik weet nu als ik het gevoel weg duw komt het harder terug.
ik zoek nu de mensen op die naar mij luisteren dat geeft rust en blijf ik groeien in mij zelf!💚💛

J.

————————————————————————————————————–

“Het was gisteren een bijzondere sessie voor mij. Dat rustige, diepe buikgevoel
ervaar ik nog steeds. Het voelt als thuiskomen bij mezelf, ik heb dit nog nooit
eerder zo ervaren. Dit buikgevoel, vol ruimte en rust geeft me een gevoel van
vertrouwen in mezelf en ook dat ik kan vertrouwen op mezelf.”

F.

—————————————————————————————————————

“Onlangs heb ik de introductieweek bij het Centrum voor Tantra gevolgd. De sessies met jou leken haast wel een voorbereiding daarop. Alle thema’s van verdwijnen en te voorschijn komen, verbinding en geen verbinding, vorm aannemen en verliezen kwamen aan bod.

Ik wil jou bedanken voor de fijne sessies. Ik heb telkens het gevoel gehad dat ik letterlijk en figuurlijk in zeer betrouwbare handen was en dat is echt heel fijn. Ook jouw kalmte en rust en betrokkenheid maakten het voor mij een stuk makkelijker om te voelen wat er te voelen was.”

Dus dankjewel!!”

S.

————————————————————————————————————–

“Een stijve rug, vastzittende schouders en niet lekker kunnen ademen. Dat waren de klachten waarmee ik bij Gerard kwam. Het voelde alsof er een koker rond mijn romp zat. Een Re-balancing behandeling bij Gerard was voor mij dé manier om mezelf van deze klachten te bevrijden. Hij weet een prettige sfeer te creëren en werkt op een hele ongedwongen en ontspannen manier waardoor je je snel helemaal op je gemak voelt. Na de eerste behandeling was er bij mij al een hele verbetering opgetreden. Alles zat veel losser en ik kon weer vrijer ademhalen. Ik ben in totaal vier keer bij Gerard geweest en loop nu helemaal klachtenvrij rond. Erg fijn! Een bezoekje aan Gerard is een weldaad voor het lichaam. Een aanrader!”

Koos

—————————————————————————————————————

Direct erna was ik wat bibberig, stond ik te trillen op mijn benen en had ik het koud. Ik heb het verder die dag rustig aan gedaan. Ik merkte niet direct een effect.   ’s Nachts voelde ik mijn bovenbenen, achter, waar het heel pijnlijk was geweest. Alsof er een beweging, een proces plaatsvond. Ik had ook het gevoel dat daar iets had gezeten wat te maken heeft met mezelf schrap zetten, stoer en dapper naar buiten treden. De volgende dag heb ik mijn programma aangepast: ik zou weer een (veel te lange) wandeling maken waarbij ik weer over mijn grenzen zou moeten gaan. Dat heb ik afgezegd en heb een rustig dagje sauna genomen.

Wonderbaarlijk zoals het werkt: het was een massage van de ziel via het lichaam. Zo ervaar ik het. Het losmaken van oude pijnen en patronen. Op dit moment gebeurt en verandert er veel in mijn leven. Het dus wel lastig om precies aan te geven wat waardoor wordt veroorzaakt. 
Je stelt jezelf voor mijn gevoel heel kwetsbaar, eerlijk en open op, wat mij de gelegenheid geeft om dat ook te doen. Dat ervaarde ik vooral bij het zelfonderzoek. Het voelde heel  subtiel. Ik kon er niet onderuit om echt naar mijn gevoel te gaan, te voelen wat er in mijn lichaam te ervaren was.”
Lisette
————————————————————————————————————–
“De Rebalancing sessie was voor mij een diepe ervaring, een ontdekkingsreis in het lichaam. Gerard voelt heel subtiel aan waar de spanning zit. Ik merk dat als ik er met mijn aandacht naar toe ga en ontspan in de spanning mijn lichaam begint te tintelen van top tot teen. Ook merk ik dat als ik met mijn aandacht volledig bewust bij de sensatieblijf er een enorme innerlijke ruimte ontstaat, alsof alles gaat stromen en ik in een diepere lagen van bewustzijn kom. Dit geeft me zoveel vreugde dat ik ontroerd raak. Rebalancing werkt niet alleen met het fysieke lichaam en de spieren, maar met het subtiele, energetische lichaam. Na de sessie voel ik me meer gegrond en als herboren. Ik kan het je van harte aanraden!”
 
Maaike
————————————————————————————————————————-

“Ik kwam bij Gerard omdat ik dacht niet te kunnen voelen en dit wilde ik graag leren. Gerard liet me echter beseffen dat ik heus wel kon voelen, maar de taal van mijn gevoel ‘gewoon’ niet zo goed beheerste. Door de jaren heen was ik vooral vanuit mijn hoofd gaan leven, ik had mijn gevoel als het ware uitgeschakeld. Hierdoor was ik het contact met mezelf verloren.

Door de rebalancingsessies leerde ik me weer verbinden met mijn gevoel, leerde ik mijn eigen gevoelstaal verstaan. Ik werd me weer bewust van mezelf, waardoor ik bewuster keuzes kan maken en kan leven.

Bij Gerard heb ik het vertrouwen gevoeld me open en nieuwsgierig op te stellen. Iets wat ik heel belangrijk vind en als zeer waardevol heb ervaren. Mede hierdoor hadden de behandelingen een enorme diepgang en waren ze zeer intensief. Voor mij zeer zinvol. Ik heb er veel aan gehad en kan een behandeling bij Gerard zeker aanbevelen!”

 Colinda

———————————————————————————————————————–

De manier waarop jij een rebalancing sessie geeft Gerard is voor mij pure aandacht. Aandacht in het moment – aandacht voor mijn lijf – aandacht voor dat wat IS. Het benoemen zonder er iets mee te moeten. Puur ervaren – en genieten. Het contact met mijn lichaam werd hierdoor nog sterker. Een prachtige manier om vanuit ontspanning te genieten en luisteren naar je lichaam.

 

Thea client-testimonials